treeni logo

Oppilaitoksille

Oppilaitoksille olemme kehittäneet Treeni-palvelun joka on suunniteltu luokkien valvontaan sekä etäopetuksen toteuttamiseen. Lue lisää palvelusta ja miten sitä voi soveltaa omaan opetukseen.

mastercamHLEsmall

Treeni

Treeni on ilmainen selainpohjainen koulutuspalvelu, jolla voi kätevästi oppia CAD/CAM ohjelmistojen alkeet käyttäen Mastercamia. Harjoitukset voidaan ensin avata ja tehdä selaimessa ilman että Mastercam on asennettava tietokoneelle. Palvelun kautta voi ladata Mastercam opiskeluversion ja sitten harjoitukset voidaan tehdä itse ohjelmassa. Osioiden jälkeen on myös monivalintakoe millä voit varmistua että tärkeimmät asiat ovat pysyneet päässä.

Treeni-materiaalia on Mastercamin uusimmalle sekä kahdelle edelliselle versiolle. Jokaisessa moduulissa on kolme kurssia, jotka käsitelevät 2D jyrsinnän, sorvauksen sekä 3D työstöä. Kun yhden osan kaikki osat ovat tehty saat kurssista ansiomerkin. Kun kaikki kolme kurssia ovat suoritettu saat Treeni-sertifikaatin joka voi esittää työantajalle tai opettajalle.

Suorita kurssit itsenäisesti ja omaan tahtiin käyttäen meidän digitaalisia työkaluja. Mene emastercam.fi sivulle luomaan ilmainen tunnus ja tee itsestäsi tulevaisuuden koneistaja jo tänään!

Single Monitor-Product