treeni logo

Treeni-palvelu

Treeni-palvelu on digitaalinen oppimistyökalu jolla voidaan seurata ja ohjata opiskelijoita, jotka käyttävät Treeniä. Opiskelijat voivat helposti ja itsenäisesti oppia CAD/CAM perusteet koulussa tai kotona käyttämällä Treenin aineistoa, joka täyttää koneistajan perustutkinnon osaamisen vaatimukset CAD/CAM ohjelmistojen osalta. Opettajat voivat palvelun kautta myös lisätä itse materiaalia olemassa olevaan kurssikokonaisuuteen.Lisäämällä materiaalia koulukohtaisiin moduuleihin ja lisäämällä omia kursseja Treeni-palvelua voidaan käyttää täytenä etäopiskelupalveluna.

Palvelu on selainpohjainen, eli sitä voi käyttää millä tahansa laiteella, jolla on internet-selain. Tietokonetta tarvitsee ainoastaan silloin, kun harjoitustehtävät tehdään Mastercamissa.

Tunnuksen luonti palveluun on maksuton. Luo tunnus ja kokeile itse!

Treeni-palvelu on muokattava oppimisalusta

Palvelussa on tarjolla erilaisia muokkaus- ja seurantatyökaluja jolla voidaan mahdollistaa kurssien räätälöinnin ja etäopetuksen. Seurantatyökaluilla voi nähdä milloin opiskelija on viimeksi kirjautunut palveluun, mitä harjoituksia on avattu, sekä ladata opiskelijan lähettämiä tehtyjä Mastercam harjoitustiedostoja.

Oppilaiden edistymistä seuraamalla voidaan saada varmuutta siitä, että oppilaat aktiivisesti suorittavat kursseja koululla tai etänä kotona.

Opettajat voivat lisätä materiaalia kuten monisteitta, videoita tai CAD/CAM tiedostoja Treenin koulukohtaisille moduuleille. Koulun omalle moduulille voidaan myös luoda omia kurssikokonaisuuksia, jolloin palvelun seurantatyökalut voidaan käyttää myös kun opiskelijat suorittaa koulun omaa materiaalia.

Treeni voidaan myös lisätä kouluun omaan Moodle-pohjaiseen oppimisympäristöön jos semmoinen on jo käytössä.

Palvelun hinta on 500€, (alv 0%) per lukuvuosi.

treeni-tyypit

Lataa Mastercam 2018 opiskeluversio

Parhaiten oppii tekemällä. Tästä syystä jokaiselle kursin osalla on oma Mastercam harjoitustiedosto jolla voi tehdä harjoitus itse ohjelmassa. Harjoituksia voi tehdä työpaikan tai oppilaitoksen omilla Mastercam lisensseillä tai käyttäjä voi ladata Treenistä Mastercamin opiskeluversion.

Opiskeluversio ei eroa käytön suhteen täydestä Mastercamissa ja on tästä syystä erinomainen tapa oppia ohjelman käyttöä myös sen jälkeen, kun kaikki kurssit ovat jo täysin suoritettu.

Opiskeluversio on myös kätevä työkalu CAD-tiedostojen katseluun ja muokkaamiseen.

 

mastercamHLEsmall

Ansiomerkit

Yhdessä Treeni moduulissa on kolme kurssia, jotka käsitelevät 2D jyrsinnän, sorvauksen sekä 3D viimeistely- ja moniakseliratoja.

Jokainen kurssi jakautuu eriin aiheisiin ja jokaisen aiheeseen kuuluu selainpohjainen harjoitus, harjoitustiedosto ja koe. Tehdystä osasta saa merkinnän.

Treeni palkitsee ahkeria käyttäjiä ansiomerkeillä kun yksi kurssin kaikki osat ovat merkattu suoritetuksi. Opettajat voivat myös luoda omia ansiomerkkejä motivoimaan opiskelijoita saamaan kurssikokonaisuuksia kokonaan tehtyä.

logoisompi

Sertifikaatit

 

Jos käyttäjä saa kaikki kolme kurssia moduulista tehdyksi hänelle myönnetään Treeni sertifikaatti. Sertifikaattia voidaan myöntää Mastercam 2017 ja 2018 versiolle.

Sertifikaatin haltija on käynyt CAD/CAM ohjelmistojen perusteet läpi ja on todistanut tarmokkuutensa suorittamalla Treenin yli 30 kurssinosaa. Treeni sertifikaatti on myös erinomainen tapa varmistaa, että Mastercamin käyttöön on tutustettu ja uusin versio ohjelmasta on hallussa.

Treeni sertifikaatin haltija voi tulla suorittamaan vaativamman kansakunnallisen Mastercam sertifikaatin Zenex Computing Oy:lle. Suorittamalla valvotun tasokokeen hyväksytettäväsi opiskelija voi saada varmuutta Mastercam taidoistaan. Sertifikaatti on erinomainen liite työhakemukseen.

treeni_sertifikaatti_molemmat