Swiss

Jos harkitset pitkäsorvausatuomaatin hankkimista, hyödynnä myös Mastercamin tuki ja palvelu.

Hankalien kappaleiden tuotanto helpoksi

Mastercam tunnetaan maailmanlaajuisesti ohjelmoinnin helppoudesta. Voit käyttää Mastercamista tuttuja laajoja ohjelmointitapoja
2- akselisista kappaleista 5-akselisiin kappaleisiin. Liukuva-karalaatikollissa työstökoneissa on ainutlaatuisia haasteita, ja Mastercam Swissin mukana tulee tietotaito yli 30 vuoden työstökokemuksesta.
Työkalun hallinta, kunkin työn tuomine erillisine haasteineen ratkaistaan helposti esimääritellyistä tai omista kirjastoista ja ratkaisuja voidaan käyttää eri töissä.

Synkronointi optimoi Swiss-koneet

Mastercam Swissillä synkronoidaan useita operaatioita nopeasti, helposti ja varmasti. Synkronoinnin Gantt-tyylisellä metodilla vedät ja pudotat operaatioita samalla, kun näet työnkulun kokonaiskuvan, optimoit työstöajat ja vältät kolarit. Mastercam Swississä kanavia voi olla rajattomasti, ja niitä voidaan synkronoida kanavittain tai työkaluryhmittäin, jotka tunnistetaan helposti värikoodein.

kuva

Monipuolinen simulointi varmistaa jokaisen työn onnistumisen

Mastercam Swiss -simulointi on turvallinen virtuaaliympäristö jokaisen työstökoneen liikkuvan osan täydelliseen simulointiin. Sillä havaitaan kriittiset törmäyskohdat ja testataan työstörata. Simuloinnin työstökoneita ovat Tsugami, Citizen, Star, Tornos, Hanwha ja monet muut. Simulointi voidaan aloittaa ja pysäyttää klikkaamalla, siirtyä mihin tahansa simulointiprosessin kohtaan ja samalla tarkastella kaikkien kanavien NC-koodia.

kuva1