Erikoistyökalut

Hyvin usein juuri jokin CAD- tai CAM-lisätuote nopeuttaa ja helpottaa työtä ja parantaa kannattavuutta. Mastercamiin on saatavana useita erilaisia lisätuotteita

Tiedostokääntäjät

Mastercamissa on suuri määrä tiedostokääntäjiä ja niiden lisäksi on erikseen saatavana useita muita; kuten CATIA, Pro/E (PTC Creo) ja Unigraphics (UG NX).

tiedostokääntäjä

Port Expert

Tällä luodaan pinnoille ja solideille sylinterinkansien kanavien työstöön tarkkoja ja tehokaita työstöratoja. Radoissa vältetään turhia liikkeitä, siksi radat ovat tehokkaita ja pinnanlaatu hyvä.

portexpert

Blade Expert

Tehokas, silti hyvin helppokäyttöinen sovellus, jolla luodaan tehokkaat ja turvalliset radat monimutkaisiin monisiipisiin kappaleisiin. Radoissa vältetään turhia liikkeitä, siksi radat ovat tehokkaita ja pinnanlaatu siivissä, välilavoissa, pohjapinnoissa
ja pyöristyksissä on erinomainen.

bladeexpert

5-akselinen poraus ja 5-akselinen kyljellä työstö

Ohjelmat lisäävät kohdennettua moniakselitekniikkaa Mastercam-ohjelmointiin. Ja samalla Mastercamissa on helppo päivityspolku kokonaiseen moniakselipakettiin.

5akselinen

Mastercam Productivity+

Tällä otetaan Mastercamin käyttöön Renishaw’n mittapäät. Helppo työkalujen asetus ja kappaleiden mittaus, säätöjä jopa prosessin aikana.

masterproductivity

Art

Art puhaltaa hengen 2D-luonnoksiin, Clip art –tiedostoihin, valokuviin ja CAD-tiedostoihin, kun luot ja kokeilet kuvaruudulla ja työstät ne helpoin erikoisradoin. Yksinkertaiset työvaiheet muuttavat tasogeometrian taidemallin kauniisti koristelluksi veistoskappaleeksi – juuri sellaiseksi kuin haluat.

art

Kiinnostuitko erikoistyökaluista? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.

Ota yhteyttä