Mill-Turn

Mastercam mahdollistaa nyt monimutkaisten ohjelmien varman automatisoinnin nykyisissä supertehokkaissa monitoimikoneissa. Ohjelmoi kerralla valmiiksi, joka kerta.

Mastercam Mill-Turn yksinkertaistaa mutkikkaat projektit

Mastercam Mill-Turnilla supertehokkaiden monikanavaisten työstökeskusten käyttö on helppoa. Mill-Turnissä konepajoissa testatut Mastercamin tehokkaat jyrsintä- ja sorvausradat yhdistyvät uusimpaan konehallintaan, työstöratahallintaan ja tarkastukseen.

Työ etenee helposti: Valitset koneen ja Mastercam Mill-Turn automatisoi kappaleen siirrot, työkalusuunnat, aihion määrityksen ja asetukset. Luot työstöradat ja synkronoit, tarkastat simuloimalla ja postprosessoit. Muutokset ovat helppoja – juuri sellaisia kuin ohjelmoinnissa onkin oltava.

millturn_kuva1

Sync Managerilla työstökoneen käyttö on tehokasta

Käyttäjäystävällinen Sync Manager optimoi työkiertojen keston ja estää kolarit ennen kuin kappale on
työstökoneessa. Mill-Turnissa voi luoda rajattomasti kanavien linkityksiä hiirellä vetämällä ja synkronoimalla.
Gantt-tyylisellä aikajanalla ja pystysuuntaisella kanavasarakkeilla lasketaan työstöajat ja koordinoidaan operaatiot helposti.

Näet ja tiedät, että se toimii

Simuloinnissa voit turvallisesti ja varmasti ajaa radan todellisissa koneoloissa virtuaalisesti. Työstö on turvallista ja varmaa, koska kaikki työstökoneen komponentit ja projektin aihiot työstetään kuvaruudulla. Voit identifioida potentiaaliset kolarit ja tutkia simuloimalla, kuinka optimoida prosessia. Voit katsella kaikkia kanavia ja koko työstöprosessin tilastoja ja siirtyä klikkaamalla mihin tahansa prosessin kohtaan.

millturn_kuva2