Tuotteet

Markkinoiden johtavana ohjelmana ohjelmistoja testataan ja hyväksytään todellisissa käyttöolosuhteissa konepajoilla.

Mill

Maailman suosituin CAM-ohjelmisto on nyt myös maailman dynaamisin. Mastercamin sisäänrakennettu dynaaminen liike lyhentää dramaattisesti työstöaikaa ja samalla pidentää työkalun käyttöikää. Mastercam Millissä on runsaasti erilaisia ominaisuuksia,
ja silti sitä on helppo käyttää.

mill_tuotekuvapun

Lathe

Mastercam Lathessa on sarja työkaluja, jotka nopeuttavat koko valmistusta. Dynaamisesta rouhinnasta tarkkaan viimeistelyyn Mastercam Lathesssa on lukuisia menetelmiä jokaisen kappaleen sorvaamiseen juuri halutuksi.

lathekuva2

Mill-Turn

Mastercam Mill-Turnilla monikanavaisten työstöohjelmien hallinta on todella yksinkertaista. Monimutkaiset toiminnot voidaan suurelta osaltaan automatisoida. Mastercam Mill-Turn on suunniteltu hyödyntämään Mastercamin tuttuja ja tehokkaita jyrsintä- ja sorvausratoja ja yhdistämään näihin ratojen toisiinsa sovittamisen, synkronoinnin ja työstöympäristön simuloinnin.

Blog03-09-2015-mt

Router

Mastercam Routerissa on laajat mahdollisuudet ratkaista mikä tahansa puun tai komposiitin haaste 2D, 3D tai moniakselisena. Tehokas dynaamisen liikkeen teknologia ei vain pidennä työkalun kestoa ja vähennä koneen kulumista vaan se ehkäisee myös viiveen aiheuttamaa kulumaa.

router-product

Wire

Mastercam Wire on yrityksen paras perusta nopeaan ja tehokkaaseen lankasahaukseen. Mastercam X9 Wiressä on tehokkaat, kattavat sahausradat ja linjakas helppokäyttöinen liittymä.

wirekuva

Swiss

Mastercam tukee nyt automaattista pitkäsorvausta (SWISS). Automaattinen pitkäsorvaus (Swiss) on täysin erilainen areena, jossa on äärimmäisen monimutkaisia koneita ja samanaikaisesti liikkuvia kappaleita. Mastercamin maailmankuulu palvelu auttaa työstämään kappaleet turvallisesti. Nyt automaattinen pitkäsorvaus toimii varmuudella.

SWISSkuva

Design

Mastercam Designilla jokainen voi luoda taiteellisia 3D-malleja – ilman pintamallinnuksen erikoistaitoja. Mallia voidaan kuvaruudulla nopeasti muokata ja muuttaa, kunnes se on täysin halutun kaltainen. Mastercam Designissa on erinomaiset visualisoinnin työkalut ja helppokäyttöiset muokkausominaisuudet, joihin kuuluvat mm. mittoihin perustuva tai vapaamuotoinen tiedon sisäänsyöttö.

designtuote

Mastercam for Solidworks

Nyt voit käyttää Mastercamia suoraa SolidWorksin sisältä. Nyt voidaan suunnitella kappaleet Solidworksilla ja luoda niihin samassa ympäristössä työstöradat käyttäen Mastercamia.

solidworkskuva

Lisäohjelmat

Mastercamia varten on valmistettu useita lisäohjelmia, jotka helpottavat työskentelyäsi. Ohjelmia löytyy muun muassa mallinnukseen ja NC-koodin simulointiin.

mc-multiaxis

Erikoistyökalut

Hyvin usein juuri jokin CAD- tai CAM-lisätuote nopeuttaa ja helpottaa työtä ja parantaa kannattavuutta. Mastercamiin on saatavana useita erilaisia lisätuotteita.

Blade Expert process

Postprosessorit

Mastercamilla voidaan ohjelmoida mitä tahansa rataohjattua konetta. Postprosessori kääntää ohjelman Mastercamin kieleltä työstökoneiden kielille.

postis-kuva