mastercam2023_uudet

Mitä voi odottaa Mastercam 2023 versiossa?

Kesä tuo hyviä kelejä, kesälomia ja myös Mastercamin uuden version!

Mastercam 2023 englanninkielinen versio julkaistiin kesäkuun alussa ja suomenkielinen versio tulee nopeasti perässä. Kaikille ylläpitoasiakkaille tulee kesän aikana postissa Mastercam 2023 suomenkielinen asennusmedia ja sähköpostilla toimitetaan päivitetyt postprosessorit. Jos yrityksenne Mastercam-ylläpito on voimassa 31.5.2022 asti, teillä on käyttöoikeus myös Mastercam 2023 -versioon!”

Jos haluatte tutustua Mastercam 2023 uusiin piirteisiin, me olemme julkaisseet sivuston, missä käydään 2023 version uudet ominaisuudet läpi. Sivustolla on myös linkki ohjeeseen, joka kertoo miten voitte hakea ja asentaa Mastercam-opiskeluversion.

Tutustu Mastercam 2023 versioon seuraamalla alla olevaa linkkiä!

https://mastercam.fi/2023

Jos tulee kysyttävää Mastercam 2023 versiosta tai muuten Mastercamin käytöstä, ota yhteyttä teidän Mastercam-jälleenmyyjään!

Comments are closed.