Mastercam verkkolisenssin lainaaminen

Uudella Lisenssin lainaus -sovelluksella voidaan Mastercam ohjelmaa käyttää työpisteen ulkopuolella. Lisenssiä lainatessa on oltava verkossa, jossa on Mastercamin lisenssipalvelin. Lainaamisen jälkeen verkkoyhteys voidaan katkaista.

Nyt voidaan Mastercam verkkolisenssi lainata helposti määritellyksi ajaksi. Lisenssi voidaan palauttaa tai vaihtaa tarvittaessa johonkin toiseen Mastercam sovellukseen. Työn helpottamiseksi voidaan myös useita Mastercam sovelluksia lainata samanaikaisesti.

”Mastercam käyttöoikeuksien lainaamisen apuohjelma” valintaikkuna.

Lisenssin lainaus -sovellus edellyttää, että aktiivinen verkkolisenssi vaihdetaan lainaamispalvelimen verkkolisenssiin. Tämä on kertaluonteinen toimenpide, jonka verkon järjestelmänvalvoja voi tehdä aktivoimalla uudelleen Mastercam verkkolisenssin.

Käynnistä Mastercam lisenssin lainaus Windowsin käynnistysvalikon Mastercam lisenssiavun ryhmästä.

”Mastercam lisenssiapu” Mastercamin käynnistysvalikossa.

Valitse lisenssit, jotka haluat lainata ja klikkaa sitten Lainaa käyttöoikeuksia. Lainauksen oletusaika on muutettavissa klikkaamalla Tiedosto, Asetukset.

”Asetukset”-valintaikkuna.

Lisenssit palautetaan automaattisesti verkkoon lainausajan päätyttyä. Voit myös valita lisenssin palauttamisen muille käyttäjille ennen lainausajan päättymistä. Valitse Palauta välilehti, valitse luettelosta lisenssi ja klikkaa Palauta käyttöoikeudet.