PrimeTurning™ työstörata

PrimeTurning -rata, joka tuli käyttöön Mastercam 2018 versiossa lisäosana on nyt integroitu kokonaan Mastercam versioon. Valitse Lathe Sorvaus tai Mill-Turn Sorvaus -välilehdeltä PrimeTurning.

Mastercam on tehnyt yhteistyötä Sandvik Coromant yhtiön kanssa innovatiivisen PrimeTurning™ -menetelmän ja CoroTurn® Prime työkalujen kehittämisessä. Näiden työkalujen ja menetelmien avulla Mastercam-versiossa voidaan sorvata sekä perinteisesti että PrimeTurning-menetelmin. Kun yhdistetään joko CoroTurn Prime A-tyypin tai B-tyypin palat PrimeTurning -sorvaukseen saavutetaan ylivertainen materiaalin poistotaso, 50% kasvu tuottavuuteen ja lisääntynyt työkalun kestoikä.

PrimeTurning-menetelmän tehokas materiaalinpoisto perustuu CoroTurn-palojen kaksinkertaiseen työstönopeuteen perinteiseen sorvaukseen verrattuna. Paloissa hyödynnetään lastua ohentavaa muotoilua, joka alentaa leikkuusärmän lämpötilaa ja johtaa lämpöä palan kärjestä poispäin. Seurauksena on hyvä lastunhallinta, kasvava työkalun kestoikä, vähenevä palan vaihto ja vähenevät tuotannon seisokit.

PrimeTurning-työkalukirjastot

PrimeTurningin CoroTurn Prime -työkalukirjastoihin kuuluvat nyt Sandvikin 0.4mm nirkonsäteiset palat. Kirjastot asentuvat Mastercam 2019-version mukana, ja lisäksi ne voidaan ladata netistä (https://community.mastercam.com/techexchange).

PrimeTurningin 3D-kirjastot

3D työkalujen käytön myötä (3D-työkalujen tuki), PrimeTurningissä on kaksi 3D työkalukirjastoa. Toisen kirjastot yksiköt ovat tuumaiset toisen metriset. Nämä kirjastot voidaan ladata netistä (https://community.mastercam.com/techexchange).