Työstöratojen näytön lisäominaisuudet

Mastercam näyttää nyt työstöradat erilaisin, liikkeen tyyppiin perustuvin värein. Seuraavassa kuvassa näkyy kappale, jossa Ratojen näytön lisäominaisuudet on käytössä dynaamisen optirouhinnan radalla. Tätä ominaisuutta ei voi käyttää Wire-radoilla.

Jos Ratojen näytön lisäominaisuudet on poistettu käytöstä Mastercam näyttää eri värein vain työstöliikkeet ja pikaliikkeet.

Näytön väritilaa voi muuttaa valitsemalla Näytä-välilehdeltä Lisää näyttövalintoja. Värit voidaan asettaa Ohjelman konfigurointi -valintaikkunan Ratojen näytön lisäominaisuudet-sivulta, joka avautuu Värit-välilehdeltä.

Värejä voidaan myös määritellä valitsemalla Lisää näyttövalintoja -kohdan nuoliavaimen.

Myös viivatyylejä, viivan leveyttä ja muita ominaisuuksia voidaan muuttaa tästä. Porausradoille voidaan asettaa väri, viivatyyli ja poran halkaisijan viivaleveys.

Avautuvasta valikosta voidaan valita työstöradan eri osia näkymään. Jos esimerkiksi deaktivoit Poistumisliikkeen, yksikään poistumisliike ei näy grafiikassa.

Näyttövalintoja voidaan käyttää myös Työstöradat-hallintaikkunasta.

Perinteinen simulointi ja Mastercam Simulator näyttävät valittuja värejä, jos Ratojen lisäominaisuudet on päällä. Jos se ei ole aktiivisena, käytetään oletusvärejä.