Harjoitukset

Tämän sivun harjoittelumateriaalien avulla pääset tutustumaan Mastercamin käyttöön kotona.

Treeni-palvelu

treenilogo_black_nobg

Mastercamin Treeni-palvelussa pääset harjoittelemaan Mastercamin käyttöä suoraan selaimessa, eikä Mastercamin tarvitse olla asennettuna. Pääset myös lataamaan Mastercamin harjoittelu-version kirjauduttuasi palveluun, jolloin voit kokeilla harjoituksia Mastercamissa.

Palvelun kautta voit myös ladata Mastercamin opiskeluversion.

Treeni palvelu on ilmainen niin opiskelijoille kuin yritysasiakkaille. Materiaali pohjautuu nykyiseen opetussuunnitelmaan ja tukee aivoin opisto -opetusmenetelmää.

Räätälöity Treeni-palvelu oppilaitoksille

Treeni voidaan räätälöidä oppilaitoksen käyttöön. Luomme opettajalle tunnukset, joilla hän pääsee seuraamaan oppilaittensa edistymistä. Näin opettaja voi antaa etätehtäviä ennen varsinaista lähijaksoa/oppituntia. Oppitunnilla voidaan käyttää annetun tehtävän Mastercam-tiedostoa, tai muuta samankaltaista materiaalia. Opettaja voi halutessaan muokata sisältöä, kuten lisäämään omaa materiaalia.

Treeni-palvelun harjoituksen voidaan myös viedä oppilaitoksen omaan informaatio-alustaan. Treeni-palvelu on rakennettu Moodle-järjestelmän päälle. Lähes kaikki järjestelmät tukevat Moodlen sisältöä.

Klikkaa linkkiä ja lähetä yhteystietosi, niin saat tarjouksen räätälöidystä Treeni-palvelusta!

PDF-harjoitukset

PDF-harjoitukset sopivat sekä oppilaitoksille että yrityksille. Myöskin tarvittavat tiedostot löytyvät harjoitusten yhteydestä.

 

harjoitukset